• Poistaa sisäilmasta:
    Homeet, virukset, bakteerit ja hajut

Kirjautumalla järjestelmään etusivulta saat näkyviin koko referenssilistan.

Tunnukset saat ottamalla yhteyttä.

 


1. Pekan Leipä Oy
Pekan Leipä Oy Heinolassa on ensimmäinen suomalainen yritys joka on saanut Saksan Vähittäiskauppaliiton myöntämän IFS elintarviketurvallisuus sertifikaatin. Sertifikaatti vaatii kansainvälisen tason panostuksen tuotantotilojen ja pakkaustilojen hygienialle. Pekan Leipä pystyy sertifikaatin ansiosta viemään tuotteitaan Keski-Euroopan vaativille markkinoille joille ei tavallisia suomalaisia leipätuotteita hyväksytä.

Hygieniatason ylläpito edellyttää, että ilmanpuhdistaja toimii luotettavasti.
Tuotantotilojen ja pakkaustilojen ilmanpuhdistajana on käytetty PHI kennoja useita vuosia.

2. Taivalkosken Mylly Oy
Taivalkosken Mylly Oy Jalasjärvellä jalostaa paikallista kauraa ekstruuderimenetelmällä kosmetiikkateollisuuden raaka-aineeksi mm englantilaisille, ranskalaisille ja australialaisille kosmetiikkavalmistajille. Hiivojen, homeiden ja mikrobien poistaminen jauhetusta kaurasta vaatii suomalaisittain poikkeuksellista panostusta laatuun.

Ehdottoman luotettava ilmanpuhdistaja on toiminnan edellytys, sillä ulkomaiset ostajat vaativat nollatoleranssia mikrobeissa ja kemikaalijäämissä. Viljan käsittelytilojen ilmanpuhdistaja on PHI-kenno.

3. Bioferme Oy
Bioferme Oy Kaarinassa valmisti ensimmäisenä maailmassa kauravalmisteen fermentoimalla eli hapattamalla. Nämä tuotteet ovat YOSA tuotemerkillä kuluttajien saatavilla suomalaisista kaupoista.

Tuotteiden valmistus vaatii, että tuotantoprosessissa käytetty ilmapuhdistaja toimii ilman kemikaaleja ja ehdottoman hygieenisesti. Yrityksen tuotanto ja pakkaustilat on varustettu kemikaalivapailla PHI-kennoilla.
PHI ilmanpuhdistaja

PHI ilmanpuhdistaja on käytössä 33 eri maassa.
Asiantuntijan opastuksella valittuna se on tehokas ilmanpuhdistaja, joka takaa turvallisen sisäilman niin kotona, toimistoissa kuin tuotantotiloissakin.